Platform E maakt van Regio Foodvalley koploper in energietransitie

06 mei 2024

De energietransitie vraagt om innovatie in de bouw en techniek. Hiervoor zijn mensen nodig die de kennis en vaardigheden hebben om dit op te pakken. Bedrijven, opleiders, opdrachtgevers en overheden zijn daarom hiermee gezamenlijk aan de slag gegaan om zo Regio Foodvalley een koploper te maken. De activiteiten van het platform, kennis, inspiratie én een overzicht van de relevante opleidingen in de regio vind je nu terug op www.platformE.nl.

Investeren in mensen, kennis en vaardigheden zijn nodig om de energietransitie in Regio Foodvalley aan te jagen. Het bieden van een platform stimuleert de onderlinge samenwerking. De komende maanden organiseert Platform E hiervoor diverse activiteiten. Eind mei zal de eerste bijeenkomst plaatsvinden. Deze bijeenkomst gaat over de rol van opleiders in de energietransitie en de transitie naar biobased bouwen. Op de website lees je hierover meer, naast verhalen van koplopers uit het bedrijfsleven en interviews met betrokkenen.

Sluit aan

Platform E bouwt uit. Word ook een koploper en sluit aan bij het platform om te leren over de kansen en uitdagingen van de energietransitie. Aanmelden voor Platform E kan hier.

Dit bericht delen

LinkedIn WhatsApp Twitter Facebook Email Kopier URL

Meer lezen?