Kom naar het Huis van Sarah

17 mei 2024
“De voorstelling die op alle niveaus laat zien wat de energietransitie van de branche vraagt met herkenbare situaties van de werkvloer”

In het Huis van Sarah inspireren we bedrijven en vakmensen van nu en van morgen. Want zij spelen een belangrijke rol om de grote technische en maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan aan te pakken. Op alle niveaus; van monteur tot productspecialist en van BIM-engineer tot werkgever.

Gaat het ons lukken? En hoe dan? Zes kamers, zes kleine theaters, zes verhalen. In elke kamer herken je wel iets van je eigen situatie. Over bazen die niet willen veranderen, collega’s waar je niet mee samen kan werken, moeilijke vragen van opdrachtgevers en over de energietransitie en ons klimaatprobleem. Een voorstelling die draait op innovatieve techniek. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kamer naar kamer met Sarah als je persoonlijke gids.

Meer informatie: www.wij-techniek.nl/huisvansarah

Op maandag 27 mei 2024 (van 18:30 tot 22:00 uur) zet Wij Techniek, samen met Platform E de deuren open van het Huis van Sarah. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en wij nodigen jou van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Dus wees snel en bemachtig nu een van de laatste tickets via onderstaande aanmeldinstructies.

Datum, tijd en locatie
Maandag 27 mei 2024, van 18:30 tot 22:00 uur in de Theaterloods in Radio Kootwijk (Radioweg 1G, 7348 BG Radio Kootwijk)

Programma:
18.30 uur Ontvangst
19.00 uur Start Huis van Sarah
21.30 uur Borrel
22.00 uur Einde

Aanmelden 
Meld je snel aan, want vol = vol.
Aanmelden doe je via de Huis van Sarah app. Dat klinkt als een gedoe, maar is in drie minuten gedaan.

  1. Download de Huis van Sarah app op je mobiele telefoon: Android of iOS.
    Registreer je in de app met je e-mailadres en een wachtwoord, daarna ontvang je een activatielink op je opgegeven mailadres.
  2. Activeer je account door in je mail de activatielink aan te klikken (check ook je spam).
  3. Ga naar de app, log in met je account, kies voor ‘ticket kiezen’. En meld je aan voor een 27 mei.
  4. Jouw ticket wordt geladen. Doorloop de stappen erna om alles meteen goed in te stellen voor jouw deelname.
  5. De reservering is gelukt! Jouw ticket staat opgeslagen in de app.
  6. Nodig collega’s uit voor wie dit ook relevant is.

Hartelijke groeten en heel graag tot 27 mei 2024 in Radio Kootwijk.

Margreet van de Worp en Robert-Jan de Vries
Regiomanagers Wij Techniek – Gelderland / Overijssel

en

Dennis Gudden en Joop Hazeleger / Platform E

 

Investeren in mensen, kennis en vaardigheden zijn nodig om de energietransitie in Regio Foodvalley aan te jagen. Het bieden van een platform stimuleert de onderlinge samenwerking. De komende maanden organiseert Platform E hiervoor diverse activiteiten. Eind mei zal de eerste bijeenkomst plaatsvinden. Deze bijeenkomst gaat over de rol van opleiders in de energietransitie en de transitie naar biobased bouwen. Op de website lees je hierover meer, naast verhalen van koplopers uit het bedrijfsleven en interviews met betrokkenen.

Sluit aan

Platform E bouwt uit. Word ook een koploper en sluit aan bij het platform om te leren over de kansen en uitdagingen van de energietransitie. Aanmelden voor Platform E kan hier.

Dit bericht delen

LinkedIn WhatsApp Twitter Facebook Email Kopier URL

Meer lezen?